27/03/2018 16:03
У СЦГІ провели сесію зі стратегічного планування

У Східноукраїнському центрі громадських ініціатив відбулася сесія зі стратегічного планування. Голова СЦГІ Володимир Щербаченко виступив із ініціативою проведення такого заходу. Розказавши коротко про специфіку роботи організації та результати діяльності, він познайомив команду з новими колегами.

Фасилітатор Михайло Думанський два дні модерував процес прийняття командою важливих рішень щодо подальших напрямів роботи. У план розвитку організації було закладено стратегію на трирічний період.  

Команда СЦГІ на сесії стратегічного плануванняНа початку сесії команді було запропоновано вісім питань, які найчастіше потребують вирішення у компаніях.  Залежно від сфер своєї роботи у СЦГІ та власного бачення розв’язку, учасники поділилися на менші групи для аналізу проблем. А далі відбувалося загальне обговорення і вироблення спільного алгоритму дій для розвитку центру на найближчі три роки.

Визначившись із головними цілями, стало зрозуміло якими мають бути командні кроки упродовж окресленого періоду. Зокрема, буде посилено роботу у сфері документування та адвокації. А кроки, спрямовані на внутрішньо-організаційний розвиток, зроблено вже під час самої сесії.

Насичені дні стратегічного планування 15-16 лютого у центрі громадських ініціатив стали ефективним етапом у його реформуванні.

Сесію із стратегічного планування проведено в рамках програми менторської підтримки від Форуму НДО в Україні за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.