10/01/2023 08:01
До уваги організацій, які надають допомогу постраждалим від сексуального насильства в ході війни. Запрошуємо розмістити інформацію про вашу діяльність та послуги у спеціалізованому посібнику

Східноукраїнський центр громадських ініціатив у співпраці із Фондом доктора Деніса Муквеге готує до перевидання посібник  “Перші кроки до відновлення справедливості”, що покликаний допомогти постраждалим від сексуального насильства.

Оновлений посібник (як і його попередній варіант) буде містити практичні рекомендації для постраждалих в ході війни від сексуального і гендернообумовленого насильства щодо юридичного захисту прав, зразки необхідних документів, поради психологів, різноманітну корисну інформацію з соціально-економічних та медичних питань важливих для відновлення потерпілих.

Цінною складовою посібника має стати розділ з інформацією та контактами державних та громадських організацій, які надають допомогу постраждалим.

Якщо ваша організація надає підтримку постраждалим від сексуального і гендернообумовленого насильства в ході війни, ви планує продовжити цю діяльність у майбутньому, пропонуємо розмістити в оновленій версії посібника інформацію про вашу НУО та послуги для постраждалих від СГОН.

Оновлений посібник буде розміщений он-лайн, поширений серед осіб постраждалих від СГОН, організацій та установ, які надають підтримку потерпілим.

Якщо вас зацікавила ця пропозиція, просимо надіслати відповідну інформацію про вашу організацію та її послуги для постраждалих обсягом до 1500 символів без пробілів. В якості прикладу подання інформації просимо орієнтуватися на формат та обсяг описів організацій, розміщених у попередній версії посібника на сторінках 101-102.

Обов’язковою частиною опису вашої організації має бути назва організації, стислий перелік надаваних послуг та контактні дані.

Зацікавлені організації просимо надати інформацію про свою діяльність українською мовою до 20 лютого 2023 року на електронну пошту: crsv@eucci.org .  При підготовці інформації використовуйте шрифт Times New Roman, 12 кегль.

Не створюйте QR-коди на власні веб-ресурси, оскільки вони будуть створені згодом в єдиному форматі, однаковому для цілого посібника.

Питання та пропозиції надсилайте за імейлом вказаним вище або за телефоном: + 38 067 640 94 40.