30/11/2018 17:11
Фільм про полонених в ЛОДА на конференції до Революції Гідності

Особливість документального кіно - правдивість, що не заперечити, актуальність, що не відняти. Фільм "Крихка Свобода" побачили в Києві у приміщенні колонної зали КМДА. 28 листопада документальний фільм показали на конференції "Революція Гідності. Вшануй". Конференцію, організовану відділом національно-патріотичного виховання Міністерства молоді і спорту, присвятили 5-річчю з початку Революції. 

Актуально, що саме в приміщенні колонної зали, де ночували майданівці, відстоювали свої погляди, було показано документальний фільм про не менш активних громадян України, які за свою позицію потрапили в полон у самопроголошеній республіці "ЛНР".

"У фільмі показано історії колишніх полонених, які перебували в підвалі приміщення Луганської ОДА. Можливо те саме могло відбутися тут. В Луганську так само люди ходили на роботу, поки за один день не змінилося все", - підкреслив режисер Костянтин Кляцкін.

Фільм викликав хвилювання і тишу після перегляду стрічки. 

 

Режисер також взяв участь у секції конференції про українське патріотичне кіно. І нагадав про ще один свій фільм "Крим. Як це було" про військово-морські сили і честь військових.