17/09/2019 17:09
Шукаємо волонтера-перекладача з хорошим знанням англійської для навчальної поїздки на Західні Балкани (20-28 жовтня 2019 року)

Східноукраїнський центр громадських ініціатив спільно із Фондом Нобелівського лауреата Деніса Муквеге організовує навчальну поїздку для групи українських громадських активісток до 3-х країн Західних Балкан. Мета поїздки – вивчення досвіду балканських країн щодо подолання наслідків сексуального насильства вчиненого в ході збройного конфлікту на території колишньої Югославії. В програмі поїздки – зустрічі із представниками органів влади, міжнародних організацій, постраждалими та організаціями, які надають допомогу постраждалим; відвідання музеїв та меморіальних місць пов’язаних із конфліктом.
Організатори поїздки пропонують вакансію волонтера-перекладача для осіб із хорошим знанням англійської мови. Основним обов’язком перекладача є переклад впродовж поїздки під час офіційних та навчальних зустрічей (від 2-х до 6 годин в день).
Частина учасниць навчальної групи володіє англійською мовою.
Організатори поїздки покривають всі витрати пов'язані із поїздкою (авіапереліт, проживання в тризірковому готелі, харчування, місцевих транспорт, страхування, тощо), надають візову підтримку.
Досвід роботи в громадському секторі, знайомство з проблематикою протидії гендерно-обумовленому насильству, наявність у потенційного волонтера відкритої візи до країн Єврозони є перевагами.
З відібраними зацікавленими особами буде проведено інтерв’ю, запропоновано пройти тестове завдання.
Зацікавлених просимо висилати короткий мотиваційний лист та резюме англійською мовою (з фокусом на знання мов та перекладацький досвід) на адресу: zahyst@gmail.com не пізніше 22 вересня (включно). У резюме просимо окремо вказати наявність у потенційного волонтера відкритої візи до країн Єврозони.